Classic Racing het Hoog

COMPLEET ASSORTIMENT VOOR DE ORTHOPEDISCHE BRANCHE
Op zondag 25 september vindt het event Classic Racing het Hoog plaats. Graag nodigen wij u uit voor dit unieke evenement. 

Deze dag organiseren wij van 12.00 tot 17.00 uur een informeel samenkomen voor onze relaties. Graag kijken wij samen met u naar de prachtige demonstraties van klassieke motoren, races en is er een gelegenheid tot een rondleiding door ons bedrijf. 

Met een goed verzorgde catering en foodtrucks wordt dit een leuke dag voor iedereen! Naast dat alle medewerkers van binnen uw bedrijf van harte welkom zijn, zijn uw partner en/of kinderen dat natuurlijk ook

Wat houdt dit in?

Classic Racing het Hoog is een stichting die met liefde en passie evenementen organiseert om de klassieke motorsport onder de aandacht te brengen. Met veel enthousiasme hebben zij in 2019 voor het eerst het evenement Classic Racing het Hoog georganiseerd. Tijdens dit evenement worden verschillende demonstraties en races gehouden van klassieke motoren en motoren met zijspan in verschillende klassen. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Aanmelden

Leuk! Ik meld me graag aan
*
*
*

Programma

Circuit

Op 25 september staan er op het terrein borden en verkeersregelaars die u naar de juiste locatie zullen helpen.