Event Classic Racing het Hoog

Komt u met ons kijken naar Classic Racing het Hoog?

Zondag 29 september vind Classic Racing het Hoog plaats. Graag nodigen wij u uit voor dit unieke evenement. 

HJ van Drunen organiseert deze dag van 12.00 tot 17.00 uur een informeel samenkomen voor haar relaties. Graag kijken wij op deze dag samen met u naar de prachtige demonstraties van klassieke motoren, races en is er een gelegenheid tot een rondleiding door ons bedrijf.
Met een goed verzorgde catering en leuke foodtrucks wordt dit een leuke dag voor iedereen! Uiteraard is uw partner deze dag ook van harte welkom. 
 
Wij verzoeken iedereen die deze dag samen met ons van dit evenement wilt genieten om zich uiterlijk vrijdag 20 september aan te melden via onderstaand formulier. Zo kunnen wij zorgen voor voldoende hapjes en drankjes en maken we er samen een top dag van!

 

Aanmelden Classic Racing het Hoog

Graag meld ik me aan voor Classic Racing het Hoog
*
*
*

Over Classic Racing het Hoog

Classic Racing het Hoog is een stichting die met liefde en passie evenementen organiseert om de klassieke motorsport onder de aandacht te brengen. Met veel enthousiasme hebben zij dit jaar voor het eerst het evenement Classic Racing het Hoog georganiseerd. Tijdens dit evenement worden verschillende demostraties en races gehouden van klassieke motoren en motoren met zijspan in verschillende klassen. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Programma

Via onderstaande knop of een dubbelklik op de afbeelding kunt u het rijtijden programma downloaden.
 

Circuit

Via onderstaande knop of een dubbelklik op de afbeelding kunt u het circuit bekijken.