HJ van Drunen Bedrijfsfilm

HJ van Drunen staat voor:

Uitstekende kwaliteit

HJ van Drunen heeft kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Zo werken wij alleen samen met gerenommeerde leveranciers om uitstekende kwaliteit van producten te waarborgen.

 

Goede service

Met veel plezier en enthousiasme wordt in Nieuwkuijk gewerkt en dat zie je terug in onze service. Mocht u vragen hebben dan staan wij u uiteraard graag met een glimlach te woord.

 

Uitgebreid assortiment

Met meer dan 10.000 artikelen kunnen wij met overtuiging zeggen een uitgebreid assortiment te hebben. Er is een grote selectie stansmodellen beschikbaar van diverse materialen. Hierdoor kan u nog efficiënter werken en wordt materiaal optimaal benut.

 

Snelle levering

In de meeste gevallen kunnen wij uw bestelling de volgende dag al bij afleveren.

 

Vooruitstrevend

Bij HJ van Drunen zijn we continue in ontwikkeling. We streven constant naar verbeteringen om hiermee voordelen voor u te creëren. Zo hebben we alle actuele databladen beschikbaar op de website en kunt u met de nieuwe App nu nog eenvoudiger bestellingen plaatsen en uw voorraad managen. 

 

Full traceability

Wij werken op basis van volledige traceerbaarheid van producten en materialen met als doel hiermee een constante en hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

 

ISO gecertificeerd

HJ van Drunen bv is een van de eerste bedrijven in Nederland welke het certificaat ISO - 9001:2015 heeft behaald. Voor u als klant is het van belang zaken te doen met een betrouwbare leverancier en met deze certificering voldoet HJ van Drunen bv hieraan.

HJ van Drunen Bedrijfsfilm