Over ons

COMPLEET ASSORTIMENT VOOR DE ORTHOPEDISCHE BRANCHE
Sinds 1938 is Van Drunen, totaalleverancier voor de orthopedische branche, wijd en zijd bekend. Jarenlange ervaring en gedegen marktanalyses staan garant voor een compleet assortiment. In nauw overleg met onze klanten, stemmen wij ons aanbod voortdurend af op de vraag. 

Welkom in ons magazijn!

Graag geven we u een impressie van de dagelijkse werkzaamheden in ons magazijn. Vanuit de Langstraat in Brabant stansen we iedere dag duizenden zolen, pakken we tientallen dozen in en vullen we onze schappen met de beste materialen. Met alle collega’s zorgen we er vol enthousiasme voor dat u als orthopedisch specialist profiteert van de beste service en kwaliteit. Zo zetten we voor u als klant graag die extra stap.

Onze kernwaarden

De afgelopen tijd hebben we bij Van Drunen veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo hebben we niet alleen gekeken naar een nieuwe huisstijl, maar ook naar verschillende waardes die een grote rol spelen bij alle werkzaamheden die we verrichten. Deze punten noemen wij onze kernwaardes, waar we samen aan werken en naar streven. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we bij Van Drunen staan voor kwaliteit, dagelijks toegewijd voor u aan het werk gaan en een betrouwbare organisatie zijn. 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als eerste bedrijf in de branche heeft Van Drunen het certificaat NEN-EN-ISO 9001: 2015 behaald, wat wij vooralsnog ieder jaar vasthouden. Dit certificaat betekent dat wij:
  • staan voor kwaliteit.
  • onze processen goed op orde hebben.
  • een uitstekend en continue verbeterend kwaliteitsmanagement systeem hebben.
  • een betrouwbare partner en leverancier zijn.

Daarnaast werken wij op basis van volledige traceerbaarheid van producten en materialen met als doel hiermee een constante en hoogwaardige kwaliteit te garanderen. 
Bij Van Drunen zitten we niet stil en zijn we constant bezig met het verbeteren van onze organisatie. Daar kunnen we uw hulp natuurlijk bij gebruiken; heeft u een verbetersuggestie? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Toegewijd

Met veel plezier en enthousiasme staan iedere dag zo’n 25 medewerkers voor u klaar. We vinden het belangrijk om onze vakkennis op pijl te houden en deze kennis met u te delen, uiteraard samen met nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo vinden we het belangrijk dat we u zo goed als mogelijk kunnen ondersteunen op het gebied van MDR en denken we graag met u mee als het gaat om maatwerk oplossingen. Tezamen met de Brabantse gezelligheid die de Langstraat met zich meebrengt, gaan we met volledige inzet, enthousiasme en betrokkenheid aan het werk.

Betrouwbaar

Vertrouwen is cruciaal voor een sterke samenwerking. We vinden het dan ook belangrijk om te allen tijde transparant en open te communiceren. We nemen onze verantwoordelijkheid en wanneer het voorkomt dat er een keer iets fout gaat, kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan doen om dit op te lossen. We maken onze beloftes waar, want: afspraak is afspraak!