Over ons

COMPLEET ASSORTIMENT VOOR DE ORTHOPEDISCHE BRANCHE
Sinds 1938 is Van Drunen, totaalleverancier voor de orthopedische branche, wijd en zijd bekend. Jarenlange ervaring en gedegen marktanalyses staan garant voor een compleet assortiment. In nauw overleg met onze klanten, stemmen wij ons aanbod voortdurend af op de vraag. 

Welkom in ons magazijn!

Graag geven we u een impressie van de dagelijkse werkzaamheden in ons magazijn. Vanuit de Langstraat in Brabant stansen we iedere dag duizenden zolen, pakken we tientallen dozen in en vullen we onze schappen met de beste materialen. Met alle collega’s zorgen we er vol enthousiasme voor dat u als orthopedisch specialist profiteert van de beste service en kwaliteit. Zo zetten we voor u als klant graag die extra stap.

Onze kernwaarden

De afgelopen tijd hebben we bij Van Drunen veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo hebben we niet alleen gekeken naar een nieuwe huisstijl, maar ook naar verschillende waardes die een grote rol spelen bij alle werkzaamheden die we verrichten. Deze punten noemen wij onze kernwaardes, waar we samen aan werken en naar streven. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we bij Van Drunen staan voor kwaliteit, dagelijks toegewijd voor u aan het werk gaan en een betrouwbare organisatie zijn. 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als eerste bedrijf in de branche heeft Van Drunen het certificaat NEN-EN-ISO 9001: 2015 behaald, wat wij vooralsnog ieder jaar vasthouden. Dit certificaat betekent dat wij:
  • staan voor kwaliteit.
  • onze processen goed op orde hebben.
  • een uitstekend en continue verbeterend kwaliteitsmanagement systeem hebben.
  • een betrouwbare partner en leverancier zijn.

Daarnaast werken wij op basis van volledige traceerbaarheid van producten en materialen met als doel hiermee een constante en hoogwaardige kwaliteit te garanderen. 
Bij Van Drunen zitten we niet stil en zijn we constant bezig met het verbeteren van onze organisatie. Daar kunnen we uw hulp natuurlijk bij gebruiken; heeft u een verbetersuggestie? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Toegewijd

Met veel plezier en enthousiasme staan iedere dag zo’n 25 medewerkers voor u klaar. We vinden het belangrijk om onze vakkennis op pijl te houden en deze kennis met u te delen, uiteraard samen met nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo vinden we het belangrijk dat we u zo goed als mogelijk kunnen ondersteunen op het gebied van MDR en denken we graag met u mee als het gaat om maatwerk oplossingen. Tezamen met de Brabantse gezelligheid die de Langstraat met zich meebrengt, gaan we met volledige inzet, enthousiasme en betrokkenheid aan het werk.

Betrouwbaar

Vertrouwen is cruciaal voor een sterke samenwerking. We vinden het dan ook belangrijk om te allen tijde transparant en open te communiceren. We nemen onze verantwoordelijkheid en wanneer het voorkomt dat er een keer iets fout gaat, kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan doen om dit op te lossen. We maken onze beloftes waar, want: afspraak is afspraak!

compleet assortiment voor de orthopedische branche

Compleet assortiment, snel bij u geleverd

Van Drunen is dé leverancier voor de orthopedische branche. Met ons uitgebreide assortiment in o.a. kurk, leder, bekledingsmaterialen, randen en onderwerken heeft u altijd een artikel die aansluit bij uw wensen. Door onze grote voorraden streven wij ernaar om uw bestelling binnen een werkdag te kunnen leveren. 

Een partner waar u op kunt vertrouwen

ISO CERTIFICERING

Zoals u van ons gewend bent is Van Drunen al jaren ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat wij beschikken over een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem. Bij Van Drunen bent u verzekerd van o.a.:
  • Werkwijze die voldoet aan de kwaliteitsstandaard die gesteld wordt in de ISO 9001:2015
  • Een gedegen klachtenprocedure
  • Maandelijkse evaluatie met als doel het zoeken naar structurele verbetermogelijkheden
  • Innovatieve en lerende organisatie
  • Kwaliteitscontroles op inkomende en uitgaande goederen
  • Personeel getraind op het omgaan met gevaargoed artikelen

Uw pakketten klimaatneutraal verstuurd

Bij Van Drunen maken we gebruik van twee vervoerders: Mainfreight voor het chemicaliëntransport
en DHL voor alle overige pakketten. Alle bestellingen die we versturen met DHL worden klimaatneutraal verzonden. DHL werkt namelijk hard aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door duurzaam te bouwen, groot materiaal te laten rijden op HVO en het elektrisch wagenpark steeds verder uit te breiden. In 2025 bezorgt DHL de laatste kilometers naar u zelfs volledig emissievrij. Het uiteindelijke doel: in 2050 heeft DHL wereldwijd de uitstoot teruggebracht naar nul.