Onze diensten

COMPLEET ASSORTIMENT VOOR DE ORTHOPEDISCHE BRANCHE
We maken u het gebruik van onze producten graag zo gemakkelijk mogelijk. Hiervoor beschikken we over onze eigen stanserij en zagerij, waar we alles voor u op maat kunnen maken. Daarnaast helpen we u graag met een professionele afwerking door u de mogelijkheid te bieden uw zolen te laten bestempelen of bedrukken. 

Uw specialist in stanswerk

Bespaar tijd, materiaal en werk; want voor uw stanswerk bent u bij ons op het juiste adres. Dankzij onze ervaren medewerkers en moderne apparatuur bent u geen tijd meer kwijt aan het knippen en snijden van uw materialen. Hierdoor kunt u efficiënter werken en kunt u zich focussen op het helpen van uw klant. Daarnaast draagt u ook nog eens een steentje bij aan het milieu door de besparing op snijverlies. Ook het schalmen van contreforts of neuzen hebben wij in eigen beheer. Op onze website vindt u onze stansmodellen en onze relatiebeheerders helpen u graag indien u de vormen op ware grootte wilt bekijken. Staat de geschikte stansvorm er toch niet tussen? Dan helpen wij u graag met een op maat gemaakte stansvorm.
 

Uw logo op de zool

TRANSFERDRUK

Meer naamsbekendheid en een nóg professionelere uitstraling? Vanaf nu is het mogelijk om uw eigen logo in kleur te bedrukken met hoge kwaliteit. Het bedrukken van uw zolen is mogelijk voor ons gehele Lavero Sensation assortiment, zowel glad als aangeperforeerd en op alle beschikbare kleuren. Dankzij onze transferdruk zijn we in staat om een slijtvast resultaat te behalen en u dus te voorzien van een uitstekende kwaliteit.
  • Vanuit voorraad leverbaar
  • Slijtvast resultaat
  • Gemakkelijk te bestellen via onze website en app
  • Alle kleuren in uw logo mogelijk
  • Te bestellen per 25 paar
  • Mogelijk op ons gehele assortiment Lavero Sensation

Bestempelen en inbranden

Naast onze transferdruk kunnen wij ook uw logo op de zool stempelen of inbranden. Het stempelen kan in de kleuren goud en zilver en door uw logo in te laten branden geeft dit een mooi zwart effect. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw logo op de zool? Neem dan vrijblijvend contact op met uw relatiebeheerder. Voor meer informatie over onze transferdruk download dan onze folder hier.  

Wij helpen u graag met uw bestelling op maat

Onze zagerij

Wij snappen dat u in uw magazijn wellicht beperkte ruimte heeft om grote platen Noa Plastics op te slaan. Wij helpen u daarom graag door grote platen gezaagd bij u aan te leveren. Naast de ruimte die het u oplevert is het ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Alle zaagvormen zijn terug te vinden op onze website. Staat het voor u gewenste formaat er niet bij? Geen enkel probleem, dan gaan wij aan de slag om deze alsnog toe te voegen.